verado-lite
ŠLEP SLUŽBA I POMOĆ NA PUTU 24h

SOS TELEFON NOVI SAD

+381 63 502 643
+381 63 527 481

SOS TELEFON NOVI SAD

Šlep služba

Novi Sad
0-24h

SOS VIBER NOVI SAD

Tri decenije na putevima sa Vama!

Vozači ASSISTENCE 24h šlep službe za sve ove godine nisu učestvovali u udesima ili prekršajima, a svaki teret su odgovorno i bezbedno dovezli do odredišta.

Autoprevoznička radnja ASSISTANCE iz Novoga Sada uspešno posluje više od tri decenije efikasno ispunjavajući sve vaše zahteve reagujući brzo i po povoljnim cenama. Vršimo usluge prevoza motocikala, čamaca, havarisanih i neispravnih vozila do pet tona. Osim šlep službe pružamao i pomoć na putu 24h.

Posedujemo:

  • četiri kamiona za prevoz vozila,
  • dva kombi vozila
  • dve prikolice
  • dva džipa
  • i nekoliko putničkih vozila za pružanje pomoći na putu.

Lokacija naše firme je na samom ulazu u Novi Sad gde se nalaze naša vozila kao i garaže za čuvanje havarisanih i neispravnih vozila. Vozila su na raspolaganju 24 časa, 365 dana u godini. Strateška lokacija pored autoputa nam omogućava da brzo stignemo do odredišta u Novom Sadu i okolini, a tako i u ostalom delu Srbije i inostranstva.

U saradnji smo sa mnogim evropskim i domaćim firmama i osiguravajućim kućama pa tako nudimo i posebne pogodnosti za sklapanje ugovora sa novim.

fast

POUZDANA I SIGURNA VOZILA

Kombi vozila za prevoz putnika i transport vozila su klimatizovana, brza za dalje destinacije i opremljena GPRS-om. O higijeni se posebno vodi računa.

fast

SPUŠTAJUĆA PLATFORMA

Kamioni su opremljeni sa specijalnom spuštajućom platformom-kliznim navozom, što poboljšava utovar i istovar posebno niskih vozila, a i sigurnost kod novih vozila.

fast

TEHNIČKI ISPRAVNA

Vozila su uvek tehnički ispravna što garantuje Vašu i našu bezbednost. Moguće je transportovati dva i više vozila (kamion i prikolica).

logo

Vršimo usluge prevoza motocikala, čamaca, havarisanih i neispravnih vozila do pet tona. Osim šlep službe pružamao i pomoć na putu 24h.

kamion

SOS TELEFON

+381 63 502 643

+381 63 527 481